Nou Reduceri! Tollisan Med. Tollyamin Forte 1000ml Mărește

Tollisan Med. Tollyamin Forte 1000ml

Produs nou

Doze mari de aminoacizi, electroliti si vitamine B intr-un raport de amestec optimizat pentru porumbei de concurs

Mai multe detalii

2 Produse

100,00 lei tax incl.

95,00 lei per sticla

Fișa tehnică

Indicaţii

Doze mari de aminoacizi, electroliti si vitamine B intr-un raport de amestec optimizat pentru porumbei de concurs

Format Lichid
Sezon Imperechere, Reproductie, Crestere Pui, Concursuri, Naparlire, Pui
Suplimente Electroliti, Vitamine si minerale, Glucoze, Imunostimulatori, Energizant

Informații

Tollyamin contine doze mari de aminoacizi, electroliti si vitamine B, într-un raport de amestec optimizat. Datorită compoziţiei sale puteţi utiliza Tollyamin tot timpul anului, în timpul sezonului de curse, faza de creştere şi în perioada de năpârlire.

În timpul perioadei de reproducţie puteţi satisface nevoile de proteine ​​ale puilor cu Tollyamin. În plus, cu clorura de colină de creştere ajuta foarte mult la o crestere sanatoasa a puilor. Studii din industria de păsări de curte au furnizat o dovadă certă în acest sens. Colina influenţează pozitiv metabolismul şi împiedică degenerarea a ficatului.

În timpul marii năpârliri vă recomandăm administrarea in fiecare zi de Tollyamin în asociere cu Dosto-WG-Ropa 10% sau Dosto-WG-Ropa Feed Oil, deoarece penajul porumbeilor creşte în fiecare zi, nu doar o dată pe săptămână. Aminoacizii L-metionină, L-lizină şi Biotina vitamina sunt garanţia pentru un penaj nou si matasos. Datorită sulfului conţinut de L-metionină, după câteva ore un miros usor de sulf apare la apa administrata porumbeilor apa de băut. Dacă aţi achiziţionat produse pe baza de aminoacizi, care nu degaja un miros sulf, atunci ati cumparat ” apa chioara ”la un pret destul de piperat . Adevărat, atunci nu aveti nici o pacoste cu mirosul , dar, de asemenea, nici un efect asupra porumbeilor! Sper că aţi înţeles ce vream să spunem.

O data cu vaccinarile sau cand administrati alte tratamente medicale oferă întotdeauna Tollyamin în apa de băut, în acelaşi timp. În acest fel puteţi evita efecte secundare ale medicamentelor şi, de asemenea, daune ale penajului.

Doza destul de mare de vitamina B-12 ajuta formarea sângelui şi diviziunea celulară. Acest proces este foarte important pentru un sistem imunitar viguros.

În timpul sezonului zboruri administrarea Tollyamin-ul este esenţială. Glutamina, L-metionina si L-lizina sunt consecinţe esentiale construire a proteinelor ​​(compuşi organici), pentru o recuperare rapidă după zboruri .

Pierderea tonusului muscular si pierderea in greutate a porumbeilor, după un zbor poate fi simtit. . Porumbeilor care li se administreaza Tollyamin si Immunol ( K+K) şisi recupereaza masa musculara si greutatea mult mai repede. Acumularea si stocarea de energie in muschieste realizată în două zile. Porumbeii cu acesta ingrijire speciala au un avantaj enorm în curse pe toata durata sezonului . Cu cat sezonul este mai lung si mai greu, ve-ti avea mari avantaje cu acest produs.

Glutamina joaca un rol cheie în procesul de detoxifiere a ficatului . Ficatul este unul dintre cele mai important organ la porumbei. Amestecurile de hrana bogate in grasimi administrate porumbeilor înainte de curse, arderea de grăsimilor şi proteinelor ​​în timpul unui concurs, regenerare musculară după zbor şi administrarea de medicamente – toate acestea trec prin ficatul. Acesta este motivul pentru care efectul protector al Tollyamin-ului este atât de important pentru ficatul porumbeilor voiajori.


De ce este mai bine ca Tolliamin contine L-metionină şi nu DL-metionina ca alte produse ?
Natura cunoaste doar L-form, nu si D-form. Prin urmare, organismul poate exploata doar L-metionina si trebuie să descarce D-metionină care ramane neutilizata . Astfel, 50% din metionină este pierduta. Asta inseamna: Daca iti cumperi un produs care contine 1000 mg de DL-metionină, numai 500 mg de metionină, acest aminoacid valoros, este asimilat de organismul porumbelului. Doar întâmplător, D-form nu este permisă pentru oameni. L-metionina este de aproximativ 20 ori mai scumpă decât DL-metionina şi este, desigur, o mai bună formă pentru toate animalel.

Ar fi un exerciţiu util pentru fiecare columbofil de a-si achizitiona la un moment dat unulmdintre cele mai importante produse disponibile pentru porumbeii călători – produse de aminoacizi. S-ar putea apoi descoperi rapid că, Tollyamin este un produs de exceptie, sau, cu alte cuvinte:
“IT’S SIMPLY THE BEST”

Dozaj
15ml la 1litru apa sau 1 kg de hrana 3-5zile pe saptamana.

Prezentare: sticla 1000ml

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tollisan Med. Tollyamin Forte 1000ml

Tollisan Med. Tollyamin Forte 1000ml

Doze mari de aminoacizi, electroliti si vitamine B intr-un raport de amestec optimizat pentru porumbei de concurs

30 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: