Nou Reduceri! Natural Garlic Oil (150 ml) Mărește

Natural Garlic Oil (150 ml)

Produs nou

Ulei de usturoi - cresterea puilor, naparlire, la intoarcerea din concurs, la pregatirea unui concurs de fond

Mai multe detalii

9 Produse

35,00 lei tax incl.

35,00 lei per sticla

Fișa tehnică

Indicaţii

Ulei de usturoi - cresterea puilor, naparlire, la intoarcerea din concurs, la pregatirea unui concurs de fond

Format Lichid
Sezon Reproductie, Crestere Pui, Concursuri, Naparlire, Pui
Suplimente Uleiuri

Informații

Usturoiul este o planta cunoscuta si folosita de mii de ani din cauza proprietatilor sale curative. Usturoiul stimuleaza secretiile gastrice impiedicand fermentarea si alte probleme ale digestiei. Acesta faciliteaza o mai buna circulatie a sangelui, asigura protectie cailor respiratorii si impotriva viermisorilor. Marea majoritate a columbofililor cunosc proprietatile usturoiului si numerosi sunt aceia care vor sa-l administreze porumbeilor lor. Pentru aceasta, unii pun in mod regulat cate un catel de usturoi in apa de baut. Aceasta metoda nu este cea mai buna caci in acest caz, porumbeii nu profita decat foarte putin de proprietatile usturoiului. Natural, specialistul n°1 in alimentatie, a studiat si a rezolvat aceasta problema cu ajutorul dieteticienilor si veterinarilor. Astfel a aparut Uleiul de Usturoi Natural. Uleiul de Usturoi Natural este compus din extracte de usturoi pur si ulei de soia rafinat, bogat in acid linoleic si in lionelina.
Uleiul de Usturoi Natural contine de asemenea si vitamina E care influenteaza favorabil fecundarea porumbeilor si este indispensabila bunei functionarii a muschilor si a sistemului nervos.

MOD DE UTILIZARE
In dezvoltare si in timpul naparlirii
A se amesteca de 2-3 ori pe saptamana ulei de usturoi si Drojdie de bere Vitaminor in Portia zilnica de graunte – 30 de picaturi de ulei de usturoi la un kg de graunte.

In timpul sezonului sportiv
La intoarcerea de la concurs : in ziua respectiva si a doua zi, a se amesteca ulei de usturoi si drojdie de bere intrun mix usor (purificator), 30 de picaturi de ulei de usturoi la kilogram.

In pregatirea pentru un concurs de fond
Uleiul de soia incorporat in uleiul de usturoi Natural este mijlocul ideal pentru a produce (in termen scurt) rezerve de grasime in corpul porumbelului. Pentru pregatirea la o etapa de fond noi va sfatuim ca inainte de concurs cu 4-6 zile (in functie de distante, fond sau fond mare) sa amestecati o picatura de ulei de usturoi per porumbel la ratia de graunte la care mai adaugati si drojdie de bere Vitaminor.

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Natural Garlic Oil (150 ml)

Natural Garlic Oil (150 ml)

Ulei de usturoi - cresterea puilor, naparlire, la intoarcerea din concurs, la pregatirea unui concurs de fond

30 alte produse în aceeași categorie:

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: